Art deco – mestesugarit de prin lume adunate

Sunt sigura ca mai tot timpul te gandesti sa aduci ceva nou, sau sa schimbi ceva in camera ta , sau in sufragerie, sau poate un nou accesoriu in bucataria ta nu ar strica. Eu recunosc … ma plictisesc repede de ceva. Si apoi am o mare placere de a muta mobila prin casa , pana si cartile din biblioteca le schimb ordinea la saptamana cand le sterg de praf. Si apoi, ceva nou , chiar daca se rezuma la o schimbare de decor, iti da o stare de bine , de nedescris . . .

Am adunat de la diversi mestesugari de prin toata lumea, cateva idei de decorare a casei, sau diverse accesorii marunte pentru bucatarie sau dormitor . Munca si talentul l0r este de admirat . Este fascinant cum o bucata de lemn , sau un obiect , in aparenta nesemnificativ, poate suferi o schimbare ce il poate transforma intr-un obiect decorativ, si chiar valoros, in ochii celui care il creaza. Ce pot face doua maini … ma gandesc daca aveam vreo patru :))

Disclamer: pozele nu imi apartin, si sunt folosite doar cu scop promotional. Fiecare click pe poza duce catre site-ul de unde au fost imprumutate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s