Bijuteriile tale din argint au acelasi aspect ca atunci cand le-ai cumparat?

Bijuteriile din argint sunt exceptionale, cel putin din punctul meu de vedere. Sunt innebunita dupa ele. Dar, cu toate acestea, exista si unele inconveniente in ceea ce le priveste. Unul dintre acestea, si poate cel mai important, este ca se innegresc si isi pierd din stralucire atunci cand sunt expuse la aer, sau intra in contact cu pielea umana. Sunt sigura ca multe dintre voi, v-ati confruntat cu astfel de probleme. De aceea vin cu cateva sugestii ajutatoare cu privire la evitatea oxidarii argintului.

– inainte de a purta bijuteria din argint, va sfatuiesc sa o lustruiti cu o carpa moale si uscata dupa ce a-ti folosit in prealabil o solutie speciala de curatat argintul sau chiar apa si sapun.

– depoziteaza-ti bijuteriile in spatii mici inchise, sau in pungulite din plastic pentru evitarea pierderii stralucirii lor.

– evita a purta bijuterii atunci cand faci curatenie, sport, sau alte munci – risti a le rupe – si nu producatorul va fi vinovat :p

– in momentul cand te pregatesti sa iesi in oras, bijuteriile le pui ultimele. Expunerea acestora la parfum, fixativ, crema de maini sau corp duce la patarea acestora.

Daca mai are careva vre-o metoda de curatare este binevenita.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s